Echipa Lotus 

despre

Povestea.
Misiunea.

Primul pas pe care un om trebuie să îl facă spre un stil de viață sănătos este alegerea sălii potrivite. Pentru a va ajută să alegeți, vom parcurge împreună câțiva pași și sperăm ca la final să ne cunoașteți mai bine.

Lotus Sports Club este un studio Xbody localizat în Drobeta-Turnu Severin, dotat cu zona de relaxare, aparate multifuncționale de fitness și toată recuzita necesară antrenamentelor funcționale. Suntem o echipa tânăra și pregătită de a face față tuturor provocărilor aduse de clienții noștri.

Ce va putem oferi?

 Pe lângă tehnologia EMS care a revoluționat lumea fitness-ului, clienții noștri pot opta pentru antrenamentele funcționale pe baza de TRX menite să îmbunătățească mobilitatea, echilibrul și să va ajute să deveniți cea mai bună varianta a dumneavoastră.

 Puteți opta pentru slăbire, tonifiere, sau recuperare medicală. De asemenea, orice tip de antrenament ați alege, veți beneficia de un plan de nutriție personalizat.

 Ce înseamnă de la 0 la WOW?

 De la 0 la WOW este motto-ul Lotus Sports Club și înseamnă că din momentul în care decideți să va lăsăți pe mâinile pregătite ale antrenorilor noștri, se va întocmi un program special pentru fiecare persoană în parte din momentul în care ați pus piciorul în studio și până când ne atingem obiectivul. 

Sala

Dotări

Pașii noștri

 

  1. După achiziționarea abonamentului, antrenorii noștri vor întocmi o fișa personală de evoluție. Ce înseamnă asta? Înseamnă că la început vi se vor lua măsurile, va vom cântări, și acest lucru se va repetă la finalul fiecărei luni pentru a vedea mai clar evoluția.
  1. Urmează consultanță.Veți fi întrebați ce doriți mai exact să obțineți. Care este scopul principal, care este nivelul dumneavoastră vis-a-vis de antrenamentele sportive pentru că nu ne dorim să va epuizăm fără rost. Vom avea grijă să va creștem rezistență la efort de la antrenament la antrenament. Cunoscând aceste date, putem trece la pasul 3.
  1. Antrenorii va vor sugera cel mai potrivit abonament pentru dumneavoastră și nevoile dumneavoastră. Bineînțeles că puteți opta pentru ce doriți, însă va sfătuim să ascultați de sfaturile lor pentru că și ei, că și dumneavoastră, își doresc să aveți rezultate. Satisfacția unor rezultate WOW este la fel de mare și pentru antrenor, nu doar pentru client.
  1. Acum urmează planul de nutriție. Știm cu toții că un stil de viață sănătos nu înseamnă doar mișcare, ci și ceea ce consumăm. Cu cât alimentația este mai sănătoasă și mai corectă, cu atât rezultatele vor apărea mai repede. Noi nu ne dorim să va ajutăm să va atingeți obiectivul și apoi, când părășiți sala, să reveniți la vechile obiceiuri nesănătoase și să va întoarceți de la WOW la 0. Noi ne dorim să va insuflăm un stil de viață sănătos care să va dea energie, să va ajute să treceți mai ușor peste problemele cotidiene și care să devină indispensabil. Sănătatea este cel mai de preț lucru și trebuie conservată cât mai mult timp posibil. Revenind la planul de nutriție, acesta nu este unul strict și va rugăm să nu va gândiți la el că la o dietă chinuitoare și obositoare. Planul de nutriție este mai mult un model de referință, un exemplu de așa DA și așa NU. Pentru a putea să va ghidăm corect, va trebui să ne spuneți la ce alimente aveți alergie și ce alimente nu va plac. De asemenea, dacă sunteți o persoană pofticioasă, va vom învață cum să va abateți de la program fără să va îndepărtați de la obiectivul principal.
  1. După ce toate aceste lucruri au fost puse la punct, va veți programa prima ședința (nu uitați că toate ședințele sunt pe baza de programare). La această prima ședința, antrenorii vor jongla cu intensitatea antrenamentului pentru a vedea unde va simțiți cel mai confortabil, urmând că de la antrenament la antrenament să mărim intensitatea.

  Va place ideea? Și nouă ne place și abia așteptăm să va cunoaștem și să va ghidăm spre un stil de viață sănătos și un look WOW!

Antrenamente

Slăbire

 

Tonifiere

 

Recuperare medicală

 

Echipa

Antrenori personali & Nutriționiști

vino să te convingi

“Bona valetudo melior est quam maximae divitiae.”

Sănătatea bună este mai valoroasă decât cea mai mare avere

12 + 8 =

sau

Pin It on Pinterest

Share This