Xbody

Presupun că va puneți o grămadă de întrebări legate tehhnologia EMS, corect? Ce înseamnă? Ce este? Ce beneficii ne aduce? Stați liniștiți că o să va răspundem la fiecare întrebare! Cred că toată lumea cunoaște aparatele clasice de electrostimulare cu pad-uri umezite și aplicate pe corp, dar ce să credeți? Acest tip de aparatură s-a transformat într-un costum SF cu pad-uri la purtător și ne ajută la tonifiere, pierderea în greutate și în recuperarea medicală .

   Ce presupune mai exact un antrenament de Xbody?

Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular atât la suprafață, cât și în profunzime. Ședințele au o durata de 20 minute și tocmai pentru că mușchii sunt stimulați în profunzime, trebuie să îi oferim corpului timpul de a se reface după un antrenament atât de intens, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți o zi de pauză între antrenamente. Cele 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 90-120 de minute de antrenament intens într-o sala de fitness normală, organismul dumneavoastră consumând 500 de calorii în timpul antrenamentului și 2000 de calorii în intervalul 24-48 de ore după ce ați ieșit din studioul Lotus Sports Club.

Pe lângă antrenamentele de întreținere și tonifiere celor nouă mari grupe musculare, EMS este folosit și în practică medicală pentru prevenția unor afecțiuni, pentru reabilitare post traumatism, dar și pentru ameliorarea durerilor de spate și corectarea posturii. Impulsurile electrice sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electroliti aplicați pe piele direct pe mușchii vizați.

xbody

    Beneficiile acestui antrenament sunt numeroase:

  1-    Economisiți timp, va veți antrena toate grupele de mușchi în doar 20 de minute, și, dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zona, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

  2-    Arzi grăsimea nedorită: Având în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, modul în care organismul folosește calorii se transformă. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal.

  3-    Fără presiune pe articulații: Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întîmplă în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți.

  4-    Crește masă musculară: Electroliții sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupa majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electroliții aplicați direct pe mușchi asigura eficacitatea exercițiului.

  5-    Ameliorează durerile de spate: Costumul are electroliți aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar prin antrenamentele tradiționale. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.

  6-    Echilibrează sistemul muscular: Electroliții aplicați în costum lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați.

 7-  Circulația sângelui din țesuturile musculare și conjunctive crește și pielea devine mai fermă, iar aspectul inestetic de celulita este diminuat. Electrostimularea musculară contribuie și la combatereaosteoporozei, antrenamentul întărind mușchii siimplicit sistemul osos aferent.

Lotus Sports Club este alături de dumneavoastră pe drumul către un stil de viață sănătos!

Urmărește-ne pe…

Pin It on Pinterest

Share This